Via onderstaande knop kun je vrijblijvend een oppasaanvraag plaatsen

Mijn oppasgebied is in Amersfoort in de wijken Nieuwland, Vathorst, Hoogland, Hooglanderveen, Kattenbroek, Zielhorst en Schothorst.


Heb je nog vragen? Kijk hieronder bij de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stel deze dan d.m.v. het contactformulier, bel of Whatsapp.

 

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op!

Ben je altijd beschikbaar?

Buiten mijn eigen vakanties ben ik altijd beschikbaar om op te passen, ook op feestdagen , zonder meerprijs. 

Boek mij wel op tijd, ik werk op basis van wie het eerst komt, en als mijn agenda vol is dan is hij vol.

Is er een aanvraagtermijn?

Er is geen minimale aanvraagtermijn, maar i.v.m. de grote vraag naar kattenoppas raad ik aan mij tijdig te boeken. Ook voor de schoolvakanties raad ik aan om mij op tijd te boeken, met name de zomervakantie zit maanden van te voren al vol.

Kan ik op een wachtlijst komen voor als er iemand annuleert?

Mijn ervaring is dat geboekte opdrachten niet afgezegd worden, daarom doe ik niet aan wachtlijsten.

Is er een minimale oppas periode?

De minimale oppas periode is 2 dagen.

Ik wil graag een oppas om de dag, kan dat?

Om de continuïteit en kwaliteit van de zorg te garanderen kan ik oppasaanvragen voor oppas om de dag helaas niet aannemen.

Hoe doe ik een aanvraag?

Je kan een aanvraag doen via het aanvraagformulier bovenaan deze pagina, via mail, whatsapp of bellen. Ik zet de reservering dan in mijn agenda.

Voor nieuwe klanten geldt dat een aanvraag pas een reservering is na een positief kennismakingsgesprek (van beide kanten). Ik raad daarom aan om het kennismakingsgesprek z.s.m. te laten plaatsvinden en hier niet mee te wachten.

Wanneer kan het kennismakingsgesprek plaatsvinden?

Het kennismakingsgesprek plannen we samen in, deze vinden meestal plaats in de ochtend, einde van de middag of in de vroege avond. Let op dat ik pas na de kennismaking de periode kan reserveren. Wacht daarom niet met het inplannen van de kennismaking.

In vakantieperiodes kunnen er GÉÉN kennismakingsgesprekken plaatsvinden!

Hoe werkt de sleuteloverdracht?

Je kan de sleutel bij mij thuis brengen of ik kan hem bij je ophalen, als je weer thuis bent kan je hem bij mij ophalen of ik kan hem langsbrengen. Kijk voor de kosten op de Tarieven pagina.

Mag mijn kat naar buiten tijdens de oppasperiode?

Dat mag maar dat raad ik niet aan. Een kat die gevoelig is voor verandering is kan besluiten weg te blijven. Als je kat wel naar buiten mag tijdens de oppas periode ga ik niet buiten op zoek naar je kat. Als je kat een buitenkat is kan ik alleen voor je kat zorgen als als je kat d.m.v. een kattenluik naar binnen/buiten kan.

Is het erg als mijn vakantie een paar dagen langer duurt dan verwacht?

Nee hoor, dat is niet erg. De oppasservice kan doorlopen, mits ik die dagen beschikbaar ben. De kosten voor extra dagen worden achteraf in rekening gebracht.

Ik heb ook andere kleine huisdieren naast katten, verzorg je die ook?

Ja, naast katten kan ik nog voor andere kleine huisdieren zorgen, denk hierbij aan bijvoorbeeld vissen, cavia's , konijnen, hamsters etc. 

Verzorg je ook honden?

Helaas verzorg ik geen honden. Opdrachten waarbij de hond ook thuis blijft kan ik niet aannemen.

Hoe werkt de betaling?

De factuur dient in alle gevallen vooraf betaald te zijn. De factuur ontvang je plusminus twee weken voordat de oppas periode ingaat.

Wat als ik woon in een betaald parkeren gebied?

Als je in een betaald parkeren gebied woont bereken ik vooraf de verwachtte parkeerkosten, en die worden op de factuur erbij gezet. Hierbij reken ik de tijd voor het lopen naar en van de woning ook als parkeertijd. Geef het tevens aan in de oppas aanvraag.

Wat als ik woon in een gebied met een bezoekersregeling voor parkeren?

Als je in een gebied woont waar een bezoekersregeling geldt voor parkeren, dan maken we samen afspraken over de tijden dat je me aanmeld als bezoeker. Mocht het zo zijn dat ik op de afgesproken tijden niet als bezoeker aangemeld ben, en ik krijg een bekeuring dan wordt deze doorberekend! We kunnen hier samen ook andere afspraken over maken, als er bijvoorbeeld op korte loopafstand wel vrij parkeren is. Geef het tevens aan bij de oppas aanvraag.

In welke plaatsen/wijken werk je als kattenoppas?

Ik werk als kattenoppas in Amersfoort. Op dit moment neem ik alleen nog nieuwe klanten aan in Amersfoort in de wijken Nieuwland, Vathorst, Kattenbroek, Zielhorst en Schothorst.

Mijn woonplaats staat er niet tussen, kan ik wel een aanvraag doen?

Ik pas alleen op in de plaatsen zoals aangegeven op mijn website. Omdat ik het druk heb in mijn oppasgebied neem ik GÉÉN aanvragen aan in plaatsen die buiten dit gebied vallen.